AUTOMAGI MED VLOXQ

Frigör tid från manuella repetativa uppgifter till ökad kundnöjdhet och lönsamhet.

Automation är vår passion

Är det något som får oss att studsa av glädje så är det – integrationer! Vi älskar sömlösa integrationer av den enkla anledningen att det tar bort onödigt manuellt arbete och ökar säljeffektivteten. Vi förstår att ni vill effektivisera era processer till det yttersta. vloxq verkar som beräkningsmotorn till ditt befintliga CRM och skickas smidigt iväg direkt med din e-signeringstjänst. 

 

Exempel på integrationer

Lime är en marknadsledande CRM-leverantör som erbjuder användarvänliga CRM-verktyg för företag som vill göra det lättare att attrahera, behålla och fördjupa kundrelationer. Med smarta integrationer till dina andra system så ger Lime CRM en helhetsbild av era kunder och affärer.

HubSpot


HubSpot’s CRM plattform har alla verktyg och integrationer du behöver för marknad, sälj och kundservice. Varje del av Hubspot är stark som den är, men den riktiga magin händer när du använder alla tillsammans.

Salesforce


Världens ledande CRM-plattform med över 150 000 kunder globalt.

Med Upsales har du allt du behöver för att erbjuda din sälj- och marknadsorganisation optimala förutsättningar. Upsales CRM har ett helintegrerat Marketing Automation system som ger era kunder betydligt bättre upplevelse under köpresan. När du skapat din offert i vloxq har en affärsmöjlighet automatiskt skapats i Upsales. Allt för att minimera säljadminstrationen.

GetAccept

Med GetAccepts spårningsteknik ligger du alltid steget före i dialogen med kunden. Tillsammans med video och chatt engagerar du enkelt kunden fram till ett beslut. När kunden tagit beslutet signeras allt snabbt, smidigt och säkert med digital signering.

Tillsammans med Verified signeras ditt avtal snabbt, enkelt och säkert.

Hitta rätt i systemdjungeln

Vi vet att system och integrationer ibland kan kännas som en djungel. Därför hjälper vi gärna till och guidar er. När är det dags att investera i ett system? Hur vet vi vilket system som vi skall välja först? Hur vågar vi lita på att integrationerna blir som det var tänkt? Ta del av våra erfarenheter här.

Passar vloxq med våra system?


KUNSKAPSBANK

Hur kan ni öka säljeffektiviteten? När ska man välja vilket säljverktyg? Och när är det dags att integrera?

Scroll to Top