Fail n' Grow

En podd om allt inom till tillväxt och lönsamhet

FAIL N' GROW

Inspireras av härliga personer som är experter inom sin nisch

Nytt avsnitt ute varje fredag

Niloo Lopez, Smarkit Agency Fail n' Grow

Niloo Lopez

Growth by smarketing

Niloo är statsvetaren som växlade över till att bli VD för den den intäktsdrivande digitala marknadsbyrån Smarkit Agency. Lyssna in på ett passionerat samtal där vi nördar ner i nycklarna som finns för att marknad och sälj ska bli en samspelt intäktsmaskin. 

Erik Skoting PE Accounting Fail n´Grow

Erik Skoting

I detaljerna sitter framgången

LIVE!

Niklas Stoltz House of Service

Niklas Stoltz

Anställd vs entreprenör

Släpps 16/4

Mattias Nordin GPA Advisory Fail n' Grow

Mattias Nordin

Ägardirektiv för tillväxt & lönsamhet

Mattias är en arbetande styrelsemedlem och idag oberoende rådgivare till privatägda bolag. Vi går igenom steg för steg vad ett ägardirektiv innebär, hur ni gör, när ni bör göra ett och vad som är viktigt att tänka på. Varför ur både ett privat och ett affärsmässigt perspektiv. Lyssna in och lär er varför ni måste ha ett ägardirektiv för att lyckas.

Cecilia Garpe Atlas Copco Fail n' Grow

Cecilia Garpe

Ge säljarna bästa förutsättningar

Cecilia är ingenjören som brinner för att höja statusen på säljyrket och tycker att sälj är det finaste jobbet som finns. Med Cecilias verktyg får kunderna optimala förutsättningar att växa sin affär genom att ge säljarna bästa förutsättningar att guida kunderna rätt. Ett energifullt avsnitt med mycket passion för sälj. 

Emil Westrin vloxq Fail n' Grow

Emil Westrin

B2B-försäljnings utveckling

Dagens avsnitt är “Behind the scenes” med vloxq’s VD Emil. Vi nördar om go-to-market stratgeier som världens snabbaste växande SaaS-bolag har. Emil berättar om sin erfarenhet om varför en Sales Playbook är så viktigt och hur säljroller trendar mot endast Enterprise-säljare. För dig som är en säljnörd är det här avsnittet en riktigt dröm! 

Screenshot 2021-02-18 at 20.28.47

Catharina Flink

WOW-upplevelser ger tillväxt

Catharina är en härlig jordnära person med stor ledarskapspassion. God service ger kunder som stannar – men varför köper de då inte (automatiskt) mer? Catharina delar med sig framgångsfaktorerna hur ni får era existerande kunder att inte bara stanna, utan även köpa mer.

Johan Åberg Next State Fail n' Grow

Johan Åberg

Megadeals

Johan bjuder på en filosofisk inledning och sitt f*ck-up som blir startskottet till en framgångsrik karriär. Johan ger oss förståelsen varför vi inte har råd att inte applicera #MEGADEALS startegin i en värld där det är allt mer risker på marknaden. 

Screenshot 2021-03-04 at 20.46.44

Anna Bloth Karling

Mental styrka ger lönsamhet

E-mail som går snett och fester som leder till en tupplur under bord. Från skratt till råd hur ni gör för att få upp till 70% högre arbetsprestation från era medarbetare. Anna lär oss vad hjärnan behöver för att känna engagemang och hur vi gör för att ta oss dit. 

Frida Ahrenby

Bygga marknadsteam i tillväxtbolag

Frida delar öppet med sig när en 0:a guidar in karriären på andra spår. Vi får ta del av Fridas kloka insikter hur marknadsorganisationen gått från att vara en kostnad till intäktsdrivande. Vi lär oss hur vi kravsätter, hittar och attrahera rätt kompetens till marknadsteamet. 

Ken Skoog Straction Skoog Stjerna Fail n Grow

Ken Skoog

Kopplingen mellan drivkrafter och lönsamhet

Ken är en passionerade sälj- och ledarskapexpert som frikostigt delar med sig av sina insikter och erfarenheter hur individens drivkrafter bör beakas för att få ut full potential av sina medarbetare. Lyssna in på ett lättsmält avsnitt med mycket skratt och kloka råd från Ken.

Matilde Urdinola Yagya Fail n' Grow

Matilde Urdinola

Insta är en säljkanal för B2B

Matilde med bakgrund från säljbolag inom B2B (numera B2C) lär oss hur och när vi ska använda Instagram i säljprocessen. Enligt Matilde är det en självklar kanal för att bygga och visa ert varumärke. Inse er begränsade SoMe-kunskap och ta hjälp för att få full effekt. 

Mia Åslander

Kundorienterad säljprocess

Mia delar generöst med sig av misstaget hon helst gömmer längst in i en gammal byrålåda. När din största satsning, genomförd by the book, ändå inte flyger. Vi resonerar kring fiskmåsstrategier drar paralleller till dating och hur får man till en säljprocess som utgår från kundens behov? 

Martin Wettergren Fail n Grow

Martin Wettergren

PR - Vad är grejen?

Martin bjuder på många skratt, drinkar som för mig var okända och spot-on-tips för oss som behöver lära oss att hålla klaffen ibland. Vilka hacks finns det för att nå fram och komma igenom i PR-bruset ur både ett individuellt och bolagsperspektiv?

Fredrik Mellander

Partner som tillväxtstrategi

Fredrik beskriver hur ett av Europas mest snabbväxande bolag kvalificerar, fördelar resurser och mäter framgången tillsammans med sina partners. Fredrik guidar oss från hur vi kan går från en proof-of-concept hela vägen till framgångsrik tillväxtstrategi.

KUNSKAPSBANK

Hur kan ni öka säljeffektiviteten? När ska man välja vilket säljverktyg? Och när är det dags att integrera?

Scroll to Top